ismerj meg

A dekorspecialista

Dekorációs vállalkozásunk több, mint egy évtizede alakult, melynek központi bemutatóterme illetve irodája Zalaegerszegen található, de tevékenységünk más régiókra is kiterjed.

Vállaljuk magánszemélyek, éttermek, intézmények, lakások dekorációját, legyen szó bármilyen rendezvényről, ünnepről vagy egyéb más alkalomról. Munkáink és visszajelzéseink is igazolják, hogy számunkra elengedhetetlen követelmény az igényesség, a tisztaság, az egyediség és a kreativitás. A kivitelezés során teljes összhangban együtt működünk a megrendelővel, tanácsokat, ötleteket adunk, figyelve arra, hogy mindenki kifejezhesse igényeit és megtalálhassa benne önmagát. Az egyedi, átlagtól eltérő elképzeléseket is szívesen fogadunk, hiszen ez a mi munkánkat nem csak színessé és érdekessé teszi, de egyben kihívás is csapatunknak.

 Szeretettel várjuk megrendelőinket

Gengeliczky Tímea

Gengeliczky Tímea

15 éve foglalkozom esküvők és egyéb rendezvények szervezésével, lebonyolításával, valamint helyszínek dekorációjával. 2009 óta közel 500 esküvő megtervezésében és kivitelezésében vettem részt. Gyermekkorom óta közel áll hozzám minden olyan dolog, ami a kreativitáshoz és a művészetekhez bármely módon kapcsolódik. Nagy lelkesedéssel és örömmel tölt el, hogy megvalósíthatom más emberek ötleteit, álmait és hivatásomnak mondhatom azt, ami a szívemhez közel áll.

Kérjen ajánlatot

Kérje Esküvő Tervezőneket, hogy egyszerűbb legyen a szervezéssel járó munka

Egy rendezvényt megszervezni öröm, rengeteg munka és idő. Minden apró részletet végig kell gondolni és meg kell találni a megfelelő összetevőket, hogy a végeredmény tökéletesre sikerüljön. Amire majd büszkén és örömmel emlékszünk vissza. Összeállítottunk egy lépésről lépésre Esküvő Tervezőt, hogy könnyebb legyen a munka.

Töltse le ingyen az Esküvő Tervezőt, amelyben lépésről lépésre segítünk végig gondolni a nagy esemény minden apró részletét

A helyszín kiválasztásától kezdve, a ruha, a gyűrű, a vendégek, a dekoráció, a hivatalos részek, az ünnepi ételek és még ezer dolog, amit ha elfelejtünk, öröm helyett idegeskedés vár ránk a saját esküvőnket megelőző egy évben.

Töltse le ingyen a nagy Esküvő Tervezőt és garantáltan minden részlet a helyén lesz.

Fiatal pár, esküvő

Köszönjük szépen. Az Esküvő Tervezőt küldjük.

Pin It on Pinterest