Ti mondtátok!

Tímea lässt Träume wahr werden! Alles was wir uns vorgestellt haben, hat sie 1 zu 1 umgesetzt. Wir waren sehr glücklich über die Dekoration!
Tímea valóra váltotta a megálmodott dekorációit! Mindent amit elképzeltünk egy az egyben megvalósította! Nagyon boldoggá tett minket!
Klau és Chris

Amit kitaláltuk minden pont úgy lett a nagy napunkra megvalósítva.  Álmaink valóra váltak és a menyasszonyi csokor amit megálmodtam tökéletes volt!

Nagyon köszönjük még egyszer! Brigi ès Roland

Varga-Szteblák Brigitta

Timi nagyon profi! Mindennel nagyon meg voltunk elégedve minden pontosan olyan volt amilyennek elképzeltük! Timi, mindenben segített nekünk, legyen szó tanácsról vagy éppen valami különleges kérésről, semmiben sem kellett csalódnunk. Nem volt egyszerű dolga velünk, az utolsó pillanatig bizonytalan volt milyen formában tudjuk megtartani a nagy napunkat, valamint mi is pár dologban változtattunk az eredeti elképzeléseinkhez képest. Természetesen ezeket a problémákat is nagyon profin kezelte és mindig volt egy B-terve is ! Mindenkinek szívből ajánljuk, a végeredmény magáért beszél, szebbet el sem tudtuk volna képzelni !
Nagyon hálásak vagyunk ezért a csodálatos napért, számunkra nem kérdés, hogy Timi a legjobb !
Carmen Wahid és Gyöne Márk

Timit és kollégáit csakis ajánlani tudom!!

A legelejétől a legvégéig mindent kézben tartott és olyan csodálatos dekorunk volt az esküvőn, hogy mindenki azt csodálta! A legelső virágszáltól az utolsó gyertyáig! Precíz, igényes és kreatív.

Gyenese-Sipos Vanda

 

Az álom esküvőnket valósítottátok meg  minden részlete gyönyörű volt és a közös munka is nagyon jól hangulatban telt. Szívből ajánlom mindenkinek a Dekorspecialista csapatát, ha életre szóló élményt szeretnének

Dorottya Grg-Tkcs

Kedves Timi es csapata! Nagyon szépen köszönjük a csodálatos esküvői dekorunkat. Nagyon profik es precízek vagytok!

Vőneki Kitti

Sok-sok dekoros után Timit itt a facebookon tálaltam meg, a képek már akkor mindent elmondtak a munkájáról.
A nem megszokott teli eskuvonkre csodaszép mesebeli dekorációt készített, mindenkinek nagyon tetszett.
Az már csak ráadás, hogy az esküvő világában mindenkit ismer, óriás tapasztalata van, szinte bármivel tudtam hozzá fordulni.
Ár-érték arányban verhetetlen, 5*+++++-t adnék, ha lehetne!
Köszönünk szepen neked és a kis csapatodnak, köztük a legcukibb szalvétahajtogatónak mindent! 
Eszti és Kornél
Gazda-Nagy Eszter

 Kedves Timi! Hálásak vagyunk neked azért, hogy olyan esküvői dekorációt és kellékeket biztosítottál és készítettél számunkra,  amiket megálmodtunk. Minden passzolt az elképzeléseinkhez, pont olyan lett minden, amilyennek szerettük volna. Köszönjük részedről a nagy türelmet, kreativitást, őszinteséget, rugalmasságot és azt a profizmust, amellyel rendelkezel. Az egész dekoráció nagy sikert aratott a vendégek körében is, az ö szavaikkal élve: ” fejedelmi lagzit kreáltál”.
Puszilunk: Szandra,Richi & Sapphire
Poldauf-Jóna Alexandra

Töltse le ingyen az Esküvő Tervezőt, amelyben lépésről lépésre segítünk végig gondolni a nagy esemény minden apró részletét

A helyszín kiválasztásától kezdve, a ruha, a gyűrű, a vendégek, a dekoráció, a hivatalos részek, az ünnepi ételek és még ezer dolog, amit ha elfelejtünk, öröm helyett idegeskedés vár ránk a saját esküvőnket megelőző egy évben.

Töltse le ingyen a nagy Esküvő Tervezőt és garantáltan minden részlet a helyén lesz.

Fiatal pár, esküvő

Köszönjük szépen. Az Esküvő Tervezőt küldjük.

Pin It on Pinterest