Életünk során kerülünk olyan helyzetekbe, amikor ki kell állnunk mások elé, meg kell mutatni önmagunkat, szerepelnünk kell kisebb-nagyobb tömeg előtt. Ezek a dolgok elkerülhetetlenek és részei minden ember életének, hiszen fellépünk az óvodában Anyák Napján, kiállunk embertársainkért, felszólalunk mások érdekében vagy beszédet mondunk a legjobb barátunk születésnapján. Más-más alkalom, de mégis van, ami közös bennük. Csodás, megismételhetetlen pillanatok sorozata, amikor már elhomályosodik a körülöttünk lévő világ és már csak az számít, hogy miért teszed, és hogy kiért teszed.

Az esküvőn is csak az számít, hogy átéljétek és megéljétek ennek a napnak minden mozzanatát, figyeljetek egymásra, legyetek őszinték, boldogok és vidámak. Mire eljön a nagy nap, már túl lesztek minden előkészületen, rengeteg „utánajáráson”, próbákon, szervezésen és már mindent megtettetek, amit lehetett, a többi már úgyis úgy lesz, ahogy lennie kell. Még a váratlan fordulatokon is lehet segíteni egy kis humorral vagy improvizálással. Mindenki értetek lesz ott és a legjobbat kívánja Nektek, ezért ha úgy adódik a segítség sem fog elmaradni.

 Tehát aggodalomra semmi ok.

Esküvő előtti pillanatok oldására gyűjtöttünk egy csokorra valót Nektek. 

A menyasszony cipőtalpára írhatunk egy kedves üzenetet, így az esküvő alatt bármikor rápillanthat, ami megnyugtató érzéssel tölti majd el.

Adhatunk kedvesünknek a szertartás előtt egy szívecskés képet vagy festményt egy hozzá illő üzenettel.

A vőlegény számára is megható és szép gesztus lehet a nyakkendőjére kézzel felvarrt szív, melybe üzenetet írunk, vagy akár közvetlenül a nyakkendőre is, mely egyben örök emlék is párunk számára.

Egy gondosan összeválogatott fotóalbum is nagyon találó lehet, melyben a közös képeitek vannak belerakva.

Bár a babona szerint a vőlegény nem láthatja a menyasszonyt az esküvő előtt a ruhájában, ezt kiküszöbölve, mégis csak megnyugtató és jóleső érzés, ha egymás szemébe nem is tudtok nézni, de az ajtón keresztül megérintitek egymást, vagy levelet cseréltek, melyben egymás számára írtok pár gondolatot, hogy mit éreztek iránta.

Egy kis kapszulában is rejthetünk el párunknak egy szívhez szóló üzenetet, amely akár egy zsebben is elfér.

A humor minden helyzetben segít, így akár egy bekeretezett kép is, ami az életetek fontos dátumait tartalmazza, oldhatja az izgalmakat:

  • Amikor elrabolta a szívemet
  • Amikor megkértem a kezét
  • Amikor elrabolta a vezetéknevemet

Hagyjátok Magatok mögött az elmúlt időszak fáradalmait és csak egymásra fókuszáljatok.Fürödjetek egymás fényében és érezzétek, hogy milyen nagydolognak vagytok részesei és ne feledjétek, hogy emlékezéseink során az élmények és az érzések, amiket újra meg újra fel tudunk idézni, és kellemes érzéssel tölt el bennünket, amíg csak élünk.

Szöveg: zsuzsi

Képek: pinterest

 

Töltse le ingyen az Esküvő Tervezőt, amelyben lépésről lépésre segítünk végig gondolni a nagy esemény minden apró részletét

A helyszín kiválasztásától kezdve, a ruha, a gyűrű, a vendégek, a dekoráció, a hivatalos részek, az ünnepi ételek és még ezer dolog, amit ha elfelejtünk, öröm helyett idegeskedés vár ránk a saját esküvőnket megelőző egy évben.

Töltse le ingyen a nagy Esküvő Tervezőt és garantáltan minden részlet a helyén lesz.

Fiatal pár, esküvő

Köszönjük szépen. Az Esküvő Tervezőt küldjük.

Pin It on Pinterest