Az egyik legmeghatározóbb dolog az esküvőszervezésben a megfelelő fotós kiválasztása.

Sokan esnek abba a hibába, hogy inkább nem áldoznak rá pénzt, időt, hisz a fényképezőgépet, videót bárki tudja kezelni… Igen ám, de számtalan bakit láttunk már, amiket épp az ilyen esetek okoztak. Ezek persze, lehetnek viccesek, de egyben bosszantóak is, hisz a nagy nap a tökéletesen rögzített pillanatok nélkül olyan, mint egy ház lélek nélkül, szép, szép, de pont a lényeg hiányzik belőle. Ráadásul ezeket az emlékeket fogjuk nézegetni 20-30 év múlva is, már ha van mit.

Ebben a témában is szeretnénk segítségetekre lenni, és bemutatni, 9 tehetséges, minden részletre figyelő, legszebb pillanatokat megörökítő fotóst, akik létrehoztak egy csapatot: ők a PRÉMIUM FOTÓSOK.

ruhapróba
  • https://www.facebook.com/DekorSpecialista-Happy-End-113737252029777/?ref=ts&fref=tsbook
  • https://www.pinterest.com/dekorspecialist/

2015-ben fogtak össze, egymást segítve és a fényképész szakma hírnevét öregbítve, hogy az ifjú pároknak értékben és minőségben is a legjobb, legszebb PILLANATOKAT nyújtsák, akár külön-külön, vagy együtt. Sok esküvői fotós van a piacon, de olyan, aki „A PILLANATOT” képes kiemelni, kevés, mivel arra rá kell érezni, a dolgok mögé kell látni, 2 lépéssel  a kattintás előtt járni, szinte együtt kell lélegezni a párral. A Prémium Fotósok csapat tagjaira kivétel nélkül igaz az előző állítás, hiszen mindegyikük több éve a szakmában tevékenykedik önállóan és a csapat esküvőfotózási rutinja összeadva közel 100 évet ad ki, mely megbízható alapot jelent az igényes munkára fogékony jegyespárok részére a kattintástól a kézzel fogható fotókönyvekig bezárólag.

Egy fotós csak egy eseményen tud rész venni, nagy előnye a Prémium Fotósok társulásának, hogy több megrendelés eseten szívesen segítik ki egymást, hogy senki se maradjon megbízható fotós nélkül, valamint igény esetén többen, több szemszögből tudják megörökíteni az esküvőtöket.  Minőségi referenciákkal, versenyképes árakkal, kedves, baráti, közvetlen elbeszélgetéssel várnak minden megkeresést!

http://www.premiumfotosok.hu/

Következő blog bejegyzésünkben az esküvő/rendezvényszervezők fontosságáról írunk, addig is mindenkinek csodás tavaszvárást kívánunk!

premiumfotosok logo
  • https://www.facebook.com/DekorSpecialista-Happy-End-113737252029777/?ref=ts&fref=tsbook
  • https://www.pinterest.com/dekorspecialist/

Töltse le ingyen az Esküvő Tervezőt, amelyben lépésről lépésre segítünk végig gondolni a nagy esemény minden apró részletét

A helyszín kiválasztásától kezdve, a ruha, a gyűrű, a vendégek, a dekoráció, a hivatalos részek, az ünnepi ételek és még ezer dolog, amit ha elfelejtünk, öröm helyett idegeskedés vár ránk a saját esküvőnket megelőző egy évben.

Töltse le ingyen a nagy Esküvő Tervezőt és garantáltan minden részlet a helyén lesz.

Fiatal pár, esküvő

Köszönjük szépen. Az Esküvő Tervezőt küldjük.

Pin It on Pinterest