A számmisztika szerint, ami most indul, az megalapoz mindent, ami a következő években előttünk áll…mi ezen gondolat mentén indítjuk el a 2017-es évet!

Páratlan év lévén az érzelmi életet is intenzívebbé teszi, a szerelmi perspektívát kiszélesíti, változásokat hoz mindenkinek, így sokak számára az egymásra találás éve is lehet, lássuk, ezen a téren, hogyan és miben tud még jobban segíteni a Dekorspecialista!

 

Február 14. Valentin nap, a szerelmesek ünnepe

Ne mindig az elcsépelt, sablonos ajándékokban gondolkodjunk, merjünk eredetiek, formabontóak, lenni! Válasszunk kreatív, egyénre szabott, személyes meglepetéseket, amik akár az otthon díszei is lehetnek az ünnep után.

Meglephetjük párunkat akár egy kedves, névre szóló ajtó-vagy asztali dekorral, saját kezűleg készített képkerettartóval, képeslappal.

Nagyon sokoldalú, szinte minden háztartásban előfordul, és nem utolsó sorban olcsó dekorációs eszköz, a befőttes üveg. Akár foszforeszkáló festékkel bepöttyözve, vagy simán egy kedves mondattal felcímkézve, szerelmes üzenetekkel megtöltve készíthetünk egy örök darabot.

Férfiak számára egyedi meglepetésnek számít, az úgy nevezett férficsokor, mely a kis kiszerelésű, kedvenc italokon kívül tartalmazhat egyéb más meglepetéseket is, mindenki fantáziájára bízzuk ezeket ;-)!

Bájos, és ugyancsak egyénre szabhatóak az anyagból készült, tömött szívecskék is, amelyre párunk monogramját is ráhímezhetjük, vagy akár egy kedvenc közös szót, élményt, vagy dátumot.

A kreatív ajándékok tárháza szinte kimeríthetetlen, rengeteg egyedi dolgot lehet alapköltségekből varázsolni, csak szenteljünk rá egy kevéske kis időt, és energiát, higgyék el, megéri!

Hamarosan újabb blogbejegyzéssel jelentkezünk, egész éves témánk az esküvők, szétnézünk, milyen stílusuk, színek, formák uralják majd a 2017-es esküvők designjait, addig is kövessenek minket a Dekorspecialista facebook oldalán.

Érdemes, mert mindig új ötletekkel, a szívnek és szemnek kedves képekkel, dekorációkkal színesítjük be a szürke hétköznapokat!

DA

blog1
  • https://www.facebook.com/DekorSpecialista-Happy-End-113737252029777/?ref=ts&fref=tsbook
  • https://www.pinterest.com/dekorspecialist/
blog2
  • https://www.facebook.com/DekorSpecialista-Happy-End-113737252029777/?ref=ts&fref=tsbook
  • https://www.pinterest.com/dekorspecialist/

 

Töltse le ingyen az Esküvő Tervezőt, amelyben lépésről lépésre segítünk végig gondolni a nagy esemény minden apró részletét

A helyszín kiválasztásától kezdve, a ruha, a gyűrű, a vendégek, a dekoráció, a hivatalos részek, az ünnepi ételek és még ezer dolog, amit ha elfelejtünk, öröm helyett idegeskedés vár ránk a saját esküvőnket megelőző egy évben.

Töltse le ingyen a nagy Esküvő Tervezőt és garantáltan minden részlet a helyén lesz.

Fiatal pár, esküvő

Köszönjük szépen. Az Esküvő Tervezőt küldjük.

Pin It on Pinterest