Újdonság lesz 2016-ban, hogy előtérbe kerül az uszályos sellő fazon, amikor nem csak elölről drámai a menyasszonyi ruha sziluettje, de hátrafelé is látványosan elnyúlik.

PRESEA-C
  • https://www.facebook.com/DekorSpecialista-Happy-End-113737252029777/?ref=ts&fref=tsbook
  • https://www.pinterest.com/dekorspecialist/
Egyre inkább divatba jön majd a szakértők szerint a kis bolerók illetve a vállat, karokat takaró csipke ujjak viselése. Sok menyasszonynak jelenthetnek megoldást ezek a gyönyör csipkével vagy kövekkel díszített, hálós bolerók, hiszen a templomi szertartás megköveteli ezen testrészek eltakarását. Azonban ne csak az gondolkozzon ebben a fazonban, aki egyházi szertartást tervez, hanem az is, aki szeretné egy apró csavarral feldobni a menyasszonyi ruháját. Előnyük még a boleróknak, hogy bármikor levehetőek, így gyakorlatilag két külön megjelenést biztosítanak az őket viselő menyasszonynak.

2016-ba semmi sem szabhat határt a menyasszonyi ruhák tervezőinek a merészebb hátmegoldások kitalálásában. A divatbloggerek véleménye egybehangzóan az, hogy a lágy esésű tüll egyre hangsúlyosabb lesz a menyasszonyi ruhákon. Érdekes módon a  szatén, a sifon és a csipke sikere töretlen, ezek az anyagok biztosan ott lesznek a menyasszonyi ruhák nagy részén. Annak, aki karcsú felsőtestét szeretné inkább hangsúlyozni, a lentebbre nyúló, szűk fazonú modellt ajánljuk. Ez a finom, puha anyag garantáltan mindenkit elvarázsol.

Az örök csipke klasszikus, remekül párosítható bármilyen fazonhoz, de leggyakrabban a szűk, testhezálló fazonú menyasszonyi ruhákat díszítik vele. 

9C165_MAYO_B_0014
  • https://www.facebook.com/DekorSpecialista-Happy-End-113737252029777/?ref=ts&fref=tsbook
  • https://www.pinterest.com/dekorspecialist/

Már nem „kötelező” a fehér ruhához fehér cipőt és fehér rózsacsokrot választani! A 2016-os év esküvői divatjának mottója: légy egyedi, és vállald a stílusod! 

Nyugodtan vigyél színt a ruhádba, például egy azúrkék övet, amihez bátran húzz azonos árnyalatú cipőt. A menyasszonyi csokrod is tükrözheti az egyéniséged – lehet szerény, mezei virágból összeállított csokor, vagy tarka-barka, életvidámságot tükröző, netán csábító, dögös vörös. A gyűrű kiválasztásánál is azt diktálta a hagyomány, hogy a párnak egyforma karikagyűrűje legyen, de ettől is nyugodtan rugaszkodj el! Lehet úgy gyűrűt készíttetni, hogy a különbségek megmaradjanak, mégis kifejezzék az összetartozást.

2016 egyértelműen a különleges és merész menyasszonyok éve lesz.

Forrás: Romantika Szalon – Szombathely

 http://www.romantikaszalon.hu/

Töltse le ingyen az Esküvő Tervezőt, amelyben lépésről lépésre segítünk végig gondolni a nagy esemény minden apró részletét

A helyszín kiválasztásától kezdve, a ruha, a gyűrű, a vendégek, a dekoráció, a hivatalos részek, az ünnepi ételek és még ezer dolog, amit ha elfelejtünk, öröm helyett idegeskedés vár ránk a saját esküvőnket megelőző egy évben.

Töltse le ingyen a nagy Esküvő Tervezőt és garantáltan minden részlet a helyén lesz.

Fiatal pár, esküvő

Köszönjük szépen. Az Esküvő Tervezőt küldjük.

Pin It on Pinterest